Returkartonglotteri

Returkartonglotteri

Nyheit! I år kan alle kartongar, uansett om dei er enkle eller samla i ein kubbe, vinna opptil 100 000 kroner. Fire gongar i året vert det trekt ut ein vinnar av 100 000 kroner, og 30 vinnarar av 10 000 kroner.

I 25 år har nordmenn skylla og bretta og stappa drikkekartongar for å delta i Returkartonglotteriet i regi av Grønt Punkt Norge. No gjer dei det lettare for fleire å konkurrera om topppremien på 100 000 kroner. I 2022 kan du vinna med både kubbar og enkeltkartongar. Grønt Punkt Norge meiner ny ordning gjev folk ein ekstra motivasjon for å kjeldesortera drikkekartongen sin.

Alle drikkekartongar kan vera lodd i returkartonglotteriet. Det vil seia alle kartongar for mat eller drikke som har eit belegg av plast eller metall på innsida.

Slik deltek du:

Skyll kartongen, press den flat og skriv namn og telefonnummer på kubben eller enkeltkartongen. Bruk helst permanent tusj om du har. Kartongen legg du i papirdunken din.

Kvart år har returkartonglotteriet 124 vinnarar og vinnarsjansen er lik uansett kvar du bur.

Grønt Punkt er ansvarleg for returkartonglotteriet.

Du kan lesa meir om lotteriet på Grønt Punkt

Takk for at du bidreg til avfallsforebygging og gjenvinning til nye produkt!

BIR Voss Hardanger

Bjørkemoen 60, Voss
Postboks 161, 5701 Voss
Telefon 56 52 99 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook    Instagram

IQNet MSYS001 norsk 300

Kommunevapen BIR Voss Hardanger Eidfjord

Eidfjord

Kommunevapen BIR Voss Hardanger Ulvik

Ulvik

Kommunevapen BIR Voss Hardanger NyeVoss2

Voss